• Allt vårt CBD skickas från Sverige | 100% Lagliga produkter
Payment with Swish
Snabb leverans / Säkra betalningar / Fri frakt över 500kr

RAW | MAESTRO CONES FILTER

  • 16 kr

MAESTRO CONES FILTER. Skapade för den specifika typen av rökare med aptit för smaker är Raw Maestro Cone Tips tillverkade med hampa och bomull.

I lager.
Dela

MAESTRO CONES FILTER | RAW

Raw Maestro Cone Tips är speciellt designade för den kräsna rökaren med en aptit för smak. Tillverkade med vårt mjukare texturerade papper och försedda med perforeringar för extra stöd, är dessa filtertips skurna längre för att göra konstrullning enklare än någonsin tidigare. Tillverkade av en blandning av hampa och bomull, känd som Hemptton, är dessa klassiska RAW filtertips konstruerade för att ge en smidig och njutbar rökupplevelse.

Den extra stora Maestro-utgåvan har en bananform och perforerat papper, vilket gör det enkelt att vika i sicksack-mönster och är speciellt utformat för att passa koner. Med RAW:s dedikation till kvalitet och användarvänlighet, är varje röktillfälle en smidig och njutbar upplevelse.

Specifikationer:

  • Storlek: 25 x 95 mm

Sedan sin grundande på 90-talet har RAW etablerat sig som en av världens mest omtyckta tillverkare av rullpapper och röktillbehör. Varje RAW-papper är tillverkat av en unik blandning av pappers- och hampafibrer, helt fri från tillsatser, vilket ger pappret dess karakteristiska bruna färg. Den ikoniska vattenstämpeln i sicksack-mönster förhindrar inte bara att olja och tjära dras ner mot filtret, utan säkerställer också en jämn förbränning av pappret.

RAW:s rullpapper är konsekvent tillverkade utan klorin, GMO, gluten eller animaliska produkter, vilket gör dem helt lämpliga för veganer. För att ytterligare stärka sitt åtagande för hållbarhet tillverkas dessa papper även i fabriker som drivs helt och hållet av vindkraft. Genom att välja RAW tar du inte bara ett drag utan också ett steg mot en mer miljövänlig och ansvarsfull rökning.